Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Uitkering - weduwe uitkering
Weduwe Uitkering
Aow-uitkering en anw-uitkering: bedragen in 2010. hoe zit het met de algemene ou... aow en anw wezen & halfwezen uitkering - hoeveel wanneer wie? bedragen 2010...
http://financieel.infonu.nl/geld/29367-bedragen-2010-aow-en-anw-hoogte-uitkering-tegemoetkoming.html
Gerelateerd
 • Cameron bekijkt korten uitkeringen
  LONDEN (AN) - De Britse premier David Cameron laat onderzoeken of mensen met obesitas of problemen met drugs en alcohol moeten worden gekort op hun uitkering als zij weigeren te worden behandeld. Hij heeft een adviseur opdracht gegeven om dat te bekijken, aldus de BBC zaterdag.
 • Vergissing bij wijzigen uitkering? Torenhoge boete!
  Burgers die zich vergissen worden veel te zwaar aangepakt door instanties die fraude bij uitkeringen bestrijden. Dat stelt de Nationale ombudsman.
 • Veenendaal verwacht tegenprestatie van mensen met uitkering
  Veenendaal gaat inwoners van de gemeente die een uitkering ontvangen, verplichten om daarvoor een tegenprestatie te leveren. Het college van de stad stemde in met een voorstel van de gemeenteraad om een gedeelte van de mensen met een uitkering minimaal 8 uur te laten werken.
 • Almar Otten 'boekenweekburgemeester' van Deventer
  Het programma voor de Boekenweek in Deventer is bekend. Thrillerschrijver Almar Otten wordt bij de start op 7 maart geďnstalleerd als 'Boekenweek-burgemeester' door Andries Heidema. Hij volgt Özcan Akyol op.
 • Rekenkamer: gedateerd fraudebeleid en geen IT-visie
  Amersfoort Bergkwartier Binnenstad Kattenbroek Koppel Kruiskamp Leusderkwartier Liendert Nieuwland Randenbroek Rustenburg Schothorst Schuilenburg Soesterkwartier Vathorst Vermeerkwartier Zielhorst Hoogland Hooglanderveen Hoevelaken Leusden
 • Eenmalige uitkering PGB komt via gemeente
  HALDERBERGE ? Inwoners van Halderberge die gebruik maken van een Persoonsgebondenbudget (PGB) kunnen voortaan langs twee wegen hun uitkering krijgen. De gemeente en de Sociale Verzekeringsbank hebben namelijk een takenverdeling gemaakt, omdat de SVB onmogelijk dit jaar al alle taken uit kon voeren. Nu is bepaald dat mensen die structureel een uitkering krijgen voor bijvoorbeeld hulp in de huishouding dit in 2015 via de SVB krijgen. Eenmalige uitkeringen voor bijvoorbeeld een woningaanpassing of de aanschaf van een scootmobiel worden door Halderberge uitbetaald. In de loop van het jaar wordt gekeken hoe het in 2016 zal verlopen.
 • Jan Taminiau grote winnaar Marie Claire Prix de la Mode
  Ontwerper Jan Taminiau is maandagavond tijdens de Marie Claire Prix de la Mode in Amsterdam gekozen tot Best Dutch Designer. Ook Iris van Herpen en Claes Iversen vielen in de prijzen.
 • Gesprek met klant moet bijstandsbestand doen dalen
  Dwars tegen de digitalisering in gaan de klantmanagers bij de sociale dienst Brabantse Wal weer méér met hun klanten aan tafel zitten.
 • Meer Steenbergenaren naar Starterscentrum
  STEENBERGEN - Een kapper, een architect, een wijnhandelaar en een schoonmaker hebben met elkaar gemeen dat ze allen uit Steenbergen komen en als beginnend ondernemer aanklopten bij het Starterscentrum Bergen op Zoom. In de eerste twee jaren wisten twintig Steenbergse ondernemers de weg naar de Zuidzijde Haven te vinden.